LOSSE BEHANDELINGEN

EPILEREN OF HARSEN VAN DE WENKBRAUWEN

Wenkbrauwen zijn erg bepalend voor je look en de uitstraling van het gezicht.  De reden om uw wenkbrauwen te epileren of te harsen kan zijn, omdat u er een vriendelijker en open blik van krijgt. Ook kan het lijken of u oogleden iets gelift worden. Epileren of harsen zorgt voor langdurige zachtheid en een gladde huid tot wel 4 weken lang. Bovendien groeit het haar fijner en dunner terug dan daarvoor en zijn de haartjes vaak minder goed zichtbaar.

VERVEN VAN WIMPERS EN WENKBRAUWEN

Wimpers en wenkbrauwen kun je voor een langere tijd van kleur veranderen door ze te verven. Het grote voordeel van verven is dat de aanwezige haren veel zichtbaarder zijn waardoor de wimpers er voller uitzien, en de ogen er ook zonder verdere make-up,  veel sprekender uitzien. Bovendien hoeft men met geverfde wimpers niet bang te zijn voor uitlopen en is verven ook dé oplossing voor mensen met gevoelige ogen.

 

Wenkbrauwen zijn erg bepalend voor de gezichtsuitdrukking. Voor mensen met weinig sprekende wenkbrauwen is verven een uitkomst. Verven is dus een ideale oplossing! 

LOSSE BEHANDELINGEN:

Epileren of Harsen Wenkbrauwen € 7,50
Verven Wenkbrauwen € 7,50
Verven Wimpers € 7,50
Verven Wenkbrauwen + Wimpers € 15,00